การประชุมวิจัยนานาชาติ IPNaCS 2017

The Chulalongkorn University Faculty of Pharmaceutical Sciences is pleased to announce the 5th International Conference on Pharmaceuticals, Nutraceuticals and Cosmetic Science (IPNaCS 2017). IPNaCS is the collaborative effort of three ASEAN plus one Japanese pharmacy shcools, i.e. Universiti Teknologi MARA (UiTM), Universitas Indonesia, Josai University, and Chulalongkorn University. This collaboration will be expanded to other ASEAN pharmacy schools in due course. IPNaCS 2017, which will be held during August 3 - 4, 2017 at the Tawana Hotel, is intended to give an opportunity for pharmacy researchers, academics, students, and any interested persons from various institutes in the Asia-Pacific region to present their research work via oral or poster presentations and to share their knowledge and experiences with other participants in six areas as follows:
            1. Pharmaceutical chemistry and natural products
            2. Pharmaceutical and cosmeceutical technology
            3. Pharmacology and toxicology
            4. Pharmaceutical biotechnology
            5. Neutraceuticals and alternative medicine
            6. Social pharmacy and pharmacy practice.

Please visit www.pharm.chula.ac.th/ipnacs2017 for further information.